June 2, 2011

berjimat cermat!

ok,sume orang da tau yang government da wat kuar official statement pasal kenaikan tariff elektrik yang berkuatkuasa mulai 1 Jun,kan? mak aku pon tak terkecuali nak wat statement jugak..

mak: lepas ni,kena jimat la api tu. tutup lampu bila nk tidur, tak payah nak on kipas banyak2 (homai!sekarang tengah musim panas sauna,mak~~~),,pahtu jangan nak on komputer tu sangat la...*sambil merenung ke arah ku*

~ayat last tu aku x boleh terima.sekian~

2 comments:

amyra said...

suka ayat nih" *sambil merenung ke arah ku" hahahaha

Gumiho said...

hahhaa..tu lah..sbb kite kuat sgt online,men game segala..;)